Wij attenderen u erop dat we graag op afspraak gaan werken voor het bezoek van onze showroom. Op dinsdag zijn we gesloten. 

Lees meer

Heel bijzonder dat na de leegte door het wegvallen van Herman sr. toch de vleugelhuur door Herman jr. doorgang mag vinden. Bij RTL 4 zijn de opnames op de glazen vleugel in volle gang bij IT TAKES 2.

Lees meer

Dinsdag 6 februari jl. is onze Herman sr. helaas onverwachts overleden, bijgaand vindt u de link met de rouwkaart (PDF). Bij Pianova is het hierdoor natuurlijk anders en wat stiller geworden. Maar wij, Herman jr. en Aly, zijn enorm gedreven om Pianova met hetzelfde vakmanschap en dezelfde klantgerichtheid voort te zette…

Lees meer

Ter extra info: Onze dochter Esther heeft het eerste gedeelte van onze showroom in gebruik met een "shop in shop" met Vintage artikelen. S- Store, voor old stuff & more.  Alle gelegenheid om piano's en vleugels te beluisteren en ruime keus hebben we in Voorthuizen, Hoofdstraat 122. Het liefst op afspraak, maar vaak zij…

Lees meer

Wilt u onze showroom bezoeken om vrijblijvend te zien en te horen wat we hebben? Dat kan, we helpen u graag, maar maak even een afspraak! Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn!

Lees meer