Wij hebben momenteel een bijzondere, exclusive en unieke vleugel in onze showroom. Het muziekinstrument is volledig transparant en wordt uitsluitend in opdracht vervaardigd. Deze vleugel is gemaakt in opdracht van een miljonairs dochter uit Londen door het Nederlandse bedrijf Crystal Music Company, hét bedrijf in de wereld die sinds 1996 handvervaardigde volledige transparante vleugels bouwt.

De ontwerper is Peter Tol. De vleugel is van het model Cécile, vernoemd naar de dochter van de ontwerper. Om de kwaliteit en prestaties van deze vleugel te kunnen waarborgen, heeft  www.crystal-piano.com  ervoor gekozen om op een exclusieve basis een nauwe samenwerking aan te gaan met Pianova uit Voorthuizen.

Wij zijn content met deze samenwerking en zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het stemmen en afregelen van deze vleugel. Hij is nu 100% speelklaar en tip-top in orde. Deze vleugel wordt begin november in Londen afgeleverd. We zullen binnenkort wat meer fotos laten zien van dit uniek exemplaar.

Deze vleugel zal helemaal tot zijn recht komen op een prachtige locatie met veel licht in een schitterende woning.