Vanaf 1 september heeft Pianova ook in Amersfoort een kleine showroom. Daar werken we alleen op afspraak. In Amersfoort wordt de piano weer onder de aandacht gebracht. Ook worden daar pianolessen gegeven door Maud Nellissen!

De Mendelssohn vleugels en piano's overtreffen onze eigen verwachtingen en die van onze klanten! Nog nooit hadden we zo'n goede prijs-kwaliteit verhouding in nieuwe instrumenten. Bent u ook zo benieuwd? Kom het zelf bekijken en beluisteren.

 

Wibi Soerjadi speelde op vleugel van Pianova

Deze unieke gebeurtenis, waarbij de gasten Wibi Soerjadi van zeer dichtbij kunnen zien spelen, wordt georganiseerd in het kader van de Wibi Soerjadi Kastelentournee. Tijdens dit optreden zullen historie, muziek en sfeer in perfecte harmonie gaan. Na afloop van het concert kunnen de aanwezige gasten Wibi Soerjadi persoonlijk ontmoeten in de kasteelbar tijdens een Meet en Greet.

De gasten worden hartelijk verwelkomd om vervolgens in een passende setting te genieten van deze bijzondere pianist. Wibi Soerjadi heeft in het verleden o.a. opgetreden voor leden van het Koninklijkhuis en in de Carnegie Hall te New York. Ook mocht hij diverse belangrijke onderscheidingen in ontvangst nemen, zoals: Internationaal Franz Liszt Pianoconcours, Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie, Publieksprijs Edison Classical Music Award.

De vleugel waar Wibi op zal spelen wordt uiteraard geleverd door Pianova!