Rangel Siliev, de 20 jarige pianist/componist gaf een online concert op onze Steinway & Sons concertvleugel. Bekijk en beluister dit geweldige en zeer gevarieerde concert op YouTube of via Pianova facebook pagina. Prachtige stukken van klassiek tot eigentijds, gecombineerd met elektronische effecten. Vele stukken door hemzelf gecomponeerd.

Lees meer

Een totaal gereviseerde Steinway & Sons D Concert vleugel, lengte 2.74m. Niet van nieuw te onderscheiden, kom gerust dit prachtige instrument bespelen. Graag op afspraak.

Lees meer

We hebben op dit moment veel gebruikte Piano's in de aanbieding. Door inruil of inkoop verkregen. Prijzen variëren tussen € 750,= en € 1.500,=  Kom gerust vrijblijvend kijken en luisteren. Graag op afspraak!  

Lees meer

Op 13 mei hadden we een prachtig livestream concert in onze showroom. Arjan Breukhoven op de gereviseerde Steinway & Sons concertvleugel en Noortje van Middelkoop op Panfluit en Accordeon. Foto's: Carly Hamoen

Lees meer

Dodenherdenking op het Nationaal Ereveld in Loenen, Pianova mocht ook dit jaar de vleugel weer leveren. Zang en Vleugel: Renee van Bavel. Zangeres Karsu onder begeleiding van het Britten Jeugd Strijkorkest. Was te zien bij TV Gelderland. Zie foto's.

Lees meer

Een mooie mogelijkheid! Hieronder een link om de preview te bekijken van de Google Tour die we onlangs van ons bedrijf hebben laten maken. U kunt de link kopiëren en in de adresbalk van uw browser plakken   https://goo.gl/maps/xdaMcGdPgMH2  De Google Tour komt het best tot zijn recht als u deze bekijkt op een iPhone, iP…

Lees meer

Subcategorieën