Al jaren een 'succesnummer'

August Förster is een kwaliteitsproduct en heeft zich al jarenlang bewezen een van de topmerken te zijn. Dat hoor je, dat zie je, dat merk je... In een erkende pianospeciaalzaak mag deze piano niet aan de collectie ontbreken. Daarom hebben wij van Pianova dit prachtige instrument op voorraad om u in alle rust te kunnen laten genieten van deze piano.

De August Förster directie stelt: "Pianofabricage is zoveel mogelijk handwerk – “De Kunst van Vakmanschap”. Dat is ons erfgoed. Wij werken met enthousiasme en passie aan het bouwen van een uniek werk, dat onze medewerkers inspireert om steeds nieuwe hoogten te bereiken. Dat is de kracht en vitaliteit van ons bedrijf."

"Momenteel werken op het bedrijf 40 medewerkers die samen 150 piano’s per jaar vervaardigen. Wij bieden onze klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid een professionele rondleiding door de productie te ontvangen, om met eigen ogen de kunst van het bewerken te zien en zekerheid te bieden zich tevreden te voelen over onze perfectie. Dit is een van onze manieren om de steeds meer en meer opkomende interesse en belangstelling in het vertrouwde Duitse merk August Förster te promoten."

Bezoek de website van August Förster Piano's