Unieke prijs-kwaliteit-verhouding

De Mendelssohn piano's en vleugels. U heeft er vast al eerder over gelezen op onze site. Sinds vorig jaar is Pianova importeur van deze instrumenten. We zijn er uiterst enthousiast over... Een nieuwe piano 118 hoog al voor 3.250,- euro en een vleugel 168 al voor 8.500,- euro. Dat kun je bijna niet geloven! Kom vrijblijvend langs en verbaas u met ons over deze uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. Wij van Pianova, zijn de enige verkoper/dealer in Nederland, daardoor kunnen we deze prijzen hanteren in uw voordeel.

Veel van onze klanten weten al een tijdje dat hun instrument eigenlijk aan vervanging toe is. Hebben in hun hoofd dat een nieuwe piano al gauw zo'n 6.000,- euro moet kosten. Nu met deze aanwinst van verschillende modellen in onze showroom, hebben we al menigeen kunnen overtuigen, dat een Mendelssohn piano de verwachtingen overtreft en is men tot aankoop over gegaan. Bent u de volgende?

Er zijn twee fabrieken, een in Duitsland, en de andere in Shanghai, China. Jaarlijks produceert de Mendelssohn Group meer dan 10.000 piano en vleugels.

De piano's die gemaakt worden om in Duitsland te verkopen, zijn vooral voor de Europese markt en worden gespeeld door professionele pianisten. Deze piano's zijn ook te zien in luxe hotels, villa's en Shopping Centers over de hele wereld.

Mendelssohn Piano's die gemaakt worden in Shanghai; Men heeft er in de afgelopen tien jaar naar gestreefd om piano's te leveren van hoge kwaliteit in overeenstemming met de Europese - vooral Duitse - wegen van kunst en ambacht van pianoproductie. Daarnaast hebben ze een meerdere aspecten van de productie geëvalueerd door overleg met enkele van de beste ingenieurs in de wereld om een ongeëvenaarde klankkwaliteit te creëren.

Elke stap voorwaarts van onze piano's is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, visuele en geautomatiseerde controle. Bovendien componenten zoals acties, toetsenborden, klankborden, pin-blokken, hamers en snaren, geïmporteerd uit Duitsland, ontvangen een dubbele controle voor de installatie.

Bezoek de website van Mendelssohn Piano's