Na jaren speelplezier (50-70 jaar) is een piano/vleugel aan vervanging toe.

Of het nu gaat om het opnieuw aanbrengen van leer en vilt, het vervangen van stempennen of hamerkoppen, het politoeren van de kast, het polijsten, vervangen van het klavierbeleg of een totale revisie van uw instrument, wij komen vrijblijvend een offerte uitbrengen en zorgen ervoor, dat u verzekerd bent van weer een piano of vleugel in perfecte conditie.

Kleine revisies aan alleen mechaniek of een onderhoudsbeurt, kunnen wij bij u thuis uitvoeren, maar grotere revisies van meer dan een dag werk worden in onze werkplaats gedaan, daar kunnen we veel aandacht aan de instrumenten besteden. Totale revisie van het instrument en ook de kast laten wij regelmatig in Polen doen. We hebben goede contacten met een zeer betrouwbaar bedrijf die erg goed reviseren. Het instrument wordt bij Pianova opgehaald en ook weer teruggebracht en een instrument is dan bijna niet van nieuw te onderscheiden. In sommige gevallen krijgt u dan van ons een leeninstrument, zodat u gewoon kunt blijven spelen.

Silent systeem
Er zijn piano's te koop met een Silent systeem, maar in alle instrumenten uit onze showroom kunnen wij het ook zelf inbouwen, waardoor uw instrument ook met een hoofdtelefoon te bespelen is. Informeer naar de mogelijkheden.