Voor concerten, CD- of studio-opnames zijn wij een van de bekendste in Nederland met vleugelverhuur. Wij leveren daarvoor de meest geschikte instrumenten. Wij werken het meest met het topmerk Seiler. 208m en 242m. Zeer betrouwbare, sterke, diepe bas en sprankelend in de diskant. Soms gebruiken we Yamaha. Maar ook de Mendelssohn instrumenten die we nu leveren, zullen deel gaan uitmaken van de verhuur.

Wij hebben ook een digitale Kawai DP 1 vleugel voor de verhuur.

Wij hebben veel verhuur voor koren en steeds meer pianisten en dirigenten kiezen voor een vleugel van Pianova. We proberen zoveel mogelijk bij CD-opnames aanwezig te blijven, zodat de kleinste onzuiverheid in de stemming gelijk verholpen kan worden.

Referenties
De vleugel bij X Factor mochten wij leveren, maar ook bij EO Nederland Zingt is het altijd een vleugel van Pianova. Tijdens de laatste CD presentatie van Rob Favier kortgeleden in Papendrecht is de vleugel ook door ons geleverd, de pianist Bert van den Brink was zeer enthousiast. Pianisten die regelmatig op onze vleugels spelen zijn: Klára Wûrtz, Jan Vayne, Aristakes Jessayan, Jan Lenselink, Johan Bredewoud, Gezinus Veldman, Martin Zonneberg, Arjan Breukhoven en vele anderen. Koren waar we regelmatig aan verhuren zijn: Mannenkoor Canticum Gouda, Kamerkoor Maassluis, Credo singers, Westlands mannenkoor, de Gouwe Stem, de Gouwe Sanghers, Randstedelijk Mannenkoor, Cantate Deo, de Lofstem Ederveen,  en vele anderen. Kerken waar we regelmatig aan verhuren zijn: Breepleinkerk Rotterdam, Grote kerk Dordrecht,  Jacobskerk Den Haag, Loolaankerk Apeldoorn, Joriskerk Amersfoort, Maartenskerk Tiel, kortom te veel om op te noemen.

Zie voor persoonlijke reacties onder Tevreden Klanten.

Ook voor evenementen en feesten en concerten worden regelmatig bij ons vleugels of piano’s gehuurd, zoals bij Agora Lelystad, Stichting Crown Theater Aalsmeer, Studio 22 in Hilversum, Kasteel de Schaffelaar in Barneveld, Brugkerk en Bergkerk in Amersfoort, Kasteel Doorwerth, Bildenberg Hotels, Dierenpark Amersfoort, ’t Spant in Bussum, maar ook bij concerten van Hour of Power. Wij zijn flexibel in tijden van brengen en halen van onze instrumenten.

Als particulier kunt u bij ons een piano huren met een contract en opzegging per half jaar. Uiteraard worden alle instrumenten met volledige garantie geleverd. Wilt u de gehuurde piano kopen? Pianova maakt het u gemakkelijk. U kunt de piano huren met recht van koop, waarbij u bij aanschaf de betaalde huur van 6 maanden terugkrijgt. Wilt u uw favoriete instrument in termijnen betalen, informeert u gerust naar onze aantrekkelijke betalingsvormen.

Huren met spoed?
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0342-474480